Hulp & contact

We helpen je graag met je vraag!

Wat zijn mijn betaalmethodes?

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Waar kan ik jullie maattabel vinden?

F.A.Q

Een online bestelling kan helaas niet worden geretourneerd in een fysieke winkel.

Je kunt bij ons gratis retourneren als je in een EU-land of het VK woont. Zorg alleen wel dat je dit binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling doet. Landen buiten de EU moeten de verzendkosten zelf betalen.

De artikelen die je retour stuurt moeten in dezelfde staat zijn als waarin je ze hebt ontvangen, en met de originele labels. We accepteren geen onvolledige retouren of artikelen die gedragen of gewassen zijn. Deze zullen we dan ook niet terugbetalen. Ondergoed en zwemkleding mag alleen worden geretourneerd in de originele verpakking, mits ongeopend, niet gedragen en in dezelfde staat als bij bezorging en compleet met alle labels.

Zo Verstuur Je Een Retour:

 1. Ga naar onze retoursite via KLIK HIER.

We bieden gratis retourzendingen en je moet je product binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren.

Om een artikel te ruilen, plaats je een nieuwe bestelling. Wij kunnen ruilingen niet beheren in verband met retouren in ons magazijn.

 

Retourzendingen worden eerst naar ons retourmagazijn in Duitsland gestuurd voordat ze collectief naar ons magazijn in Zweden worden verzonden. Aangezien de trackinglink pas wordt weergegeven wanneer je geretourneerde bestelling in de Duitse hub is aangekomen, vragen we je vriendelijk om geduld te hebben, aangezien het nog een paar dagen zal duren voordat je bestelling in Zweden is ontvangen. Je kunt er zeker van zijn dat we je retourzending zo snel mogelijk zullen verwerken! :)

Als je een artikel wilt ruilen, verzoeken we je het artikel dat je niet wilt houden terug te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen voor het juiste product. Wij kunnen ruilingen helaas niet beheren in verband met retouren in ons magazijn.

Voor retourinstructies KLIK HIER.

Als je je bestelling met een giftcard hebt betaald, krijg je een nieuwe giftcard van hetzelfde bedrag terug.

Voor de EU en landen buiten de EU; Dit kan ongeveer 3-6 weken duren nadat je je retourzending hebt verstuurd. Je ontvangt de terugbetaling voor de geretourneerde artikelen via hetzelfde betaalkanaal dat je gebruikt hebt om je aankoop te doen.

Als je per factuur betaalt:

Als de vervaldatum van je factuur vóór onze verwerkingstijd voor retouren ligt, adviseren we je deze factuur te betalen of contact met Klarna op te nemen om de uiterste betaaldag te verplaatsen, in afwachting van de verwerking van de retourzending. Als je ervoor kiest je factuur te betalen, zal Klarna het bedrag terugbetalen zodra de retourzending door ons bij Björn Borg is afgehandeld en goedgekeurd. Als Klarna je bankgegevens mist, zullen ze contact met je opnemen. Je kunt hier contact opnemen met Klarna’s Klantenservice.

Gezien de aard van ondergoed, accepteren wij geen retourzendingen van ondergoed indien geopend en/of gepast.

Ondergoed kan alleen worden geretourneerd als het ongeopend is, in de originele verpakking, ongedragen en in dezelfde staat als waarin het is geleverd, met alle labels eraan.

Als we je retour niet hebben ontvangen, komt dat omdat retouren app. 3 - 6 weken.

Retourzendingen worden eerst verzonden naar onze retourhub in Duitsland voordat ze gezamenlijk naar ons eindbestemmingsmagazijn in Zweden worden verzonden. De trackinglink wordt alleen weergegeven wanneer uw geretourneerde bestelling is aangekomen in de Duitse hub.

 

Onderaan een ontvangen nieuwsbrief staat een link waarop je kunt klikken om je af te melden voor onze nieuwsbrief. Als dit niet werkt, stuur ons dan een bericht hier in de widget en we zullen je verder helpen.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u in de rechterhoek op het kleine figuur.
U vindt dan onderaan een "Reset wachtwoord".


Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Het aanmaken van je eigen account op bjornborg.com is eenvoudig. Om je gegevens te registreren, klik je hier of volg je de stappen bij het plaatsen van een online bestelling. Door een account aan te maken, kun je op een veilige en handige manier winkelen, je bestellingen volgen en e-mails over je bestelling ontvangen.

Björn Borg hecht waarde aan je privacy. Klik hier om ons privacybeleid te bekijken. Je unieke gebruikersnaam van je account is het e-mailadres dat je gebruikt bij het aanmaken van het account en/of het plaatsen van de bestelling.

Geniet van de voordelen van je eigen account bij bjornborg.com:

 • Bestelgeschiedenis
 • Sneller en eenvoudiger afrekenen. Configureer je factuur- en verzendgegevens zodat het betalen een fluitje van een cent wordt.
 • Nieuws & exclusieve aanbiedingen. Meld je aan om updates per e-mail te ontvangen over speciale promoties, meldingen over sale, nieuwe productaankondigingen, cadeau-ideeën en meer!

De bestelling is pas zichtbaar op je account als deze verzonden is, mits je bij plaatsing van de bestelling ingelogd was.

Ja je behoudt je bonusvoucher als je het item retourneert. Je krijgt via de e-mail bericht zodra je retour is ontvangen en ontvangt dan ook een nieuwe bonusvouchercode.

Zodra er een bonusvoucher is aangemaakt, is deze bij het betalen beschikbaar. Voorwaarde is wel dat je ingelogd moet zijn.
Als er een bonusvoucher beschikbaar is, kun je deze selecteren onder het veld voor de kortingscode.


 

Namnl_s1.png

Deze is 6 maanden geldig.

Voor een bonusvoucher moet je 1000 punten hebben behaald. Dit staat gelijk aan € 100 / $ 100 / £ 100.

Als lid van TEAM BORG ontvang je een bonus van 5% op alle artikelen die je koopt. 
1 € / 1 $ / 1 £ = 10 punten.


1000 punten = 1 voucher á € 5,00


Als er een bonusvoucher wordt aangemaakt, worden 1000 punten in mindering gebracht op je saldo. Maar je behoudt je totale bonus die je lidmaatschapniveau bepaalt.

Wij hebben niet de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen in een reeds geplaatste bestelling. We adviseren, als het adres niet klopt, om een nieuwe bestelling te plaatsen waarbij het adres wel klopt en te wachten tot de oorspronkelijke bestelling wordt geretourneerd en terugbetaald.

Gewoonlijk wordt het pakket binnen 3-6 weken naar ons teruggestuurd, waarna wij het geld terugstorten. We begrijpen dat dit verre van ideaal is en verontschuldigen ons voor het ongemak. Dit doen we echter om te voorkomen dat frauduleuze bestellingen worden verwerkt en uiteindelijk, voor jouw veiligheid als consument.

Het is helaas niet mogelijk om iets in je bestelling te annuleren, toe te voegen of te wijzigen. Als je de verkeerde maat hebt besteld, raden we je aan een nieuwe bestelling te plaatsen.

Je moet een nieuwe bestelling plaatsen en zodra je je originele bestelling hebt ontvangen, stuur je deze gewoon terug volgens de retourinstructies.

Als het adres onjuist is en de bestelling niet kan worden afgeleverd, wordt het teruggestuurd naar ons magazijn en krijg je je geld terug zodra we het in ons magazijn in Zweden hebben verwerkt.

Alle bestellingen en producten worden verzonden vanuit ons Zweedse magazijn. Voor internationale bestellingen betaal je, zoals je weet, mogelijk belastingen en heffingen zoals bepaald door de douane in het land van bestemming. Dit is niet ongebruikelijk bij verzending naar een niet-EU-land. Hoewel dit niet altijd het geval is, zal de beoordeling van heffingen en belastingen worden gebaseerd op de waarde van de bestelling en de belastingvrije drempel (indien deze bestaat) voor goederen die in het land van bestemming worden ingevoerd. Af en toe kan dit worden vermeld als extra portokosten. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak, maar wij hebben geen controle over deze kosten. Neem voor meer informatie contact op met je plaatselijke douanekantoor.

Uw bestelling wordt zo snel mogelijk, maar altijd binnen 1-2 dagen, uit ons magazijn verzonden. En ongeveer 1-3 dagen na de vakantie.

We leveren alle bestellingen met lokale oplossingen voor het bezorggebied. De verzendkosten worden vermeld bij het afrekenen wanneer je je bestelling afrondt. Alle bestellingen worden geleverd op een servicepunt in de buurt van je geregistreerde adres of thuisbezorgd als je niets anders kunt selecteren bij het afronden van je bestelling.

Pakketten die met DHL worden verzonden, hebben trackingnummers en kunnen rechtstreeks op de DHL-website worden gevolgd. Als je bestelling vanuit ons magazijn in Zweden is verzonden, heb je een verzendbevestiging met je trackingnummer en trackinginstructies ontvangen op het e-mailadres dat je bij je bestelling hebt opgegeven. Als je deze niet in je inbox kunt vinden, controleer dan je spam, aangezien e-mails daar soms terechtkomen.

Als je je bestelling na 7 werkdagen na verzending nog niet hebt ontvangen, controleer dan het trackingnummer op de DHL-site. Als er binnen 10 dagen geen updates zijn in de tracking, neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder :)

 

Volg hier uw bestelling: https://www.dhl.de/en/privatkunden.html

Pakketten die met DHL worden verzonden, hebben trackingnummers en kunnen rechtstreeks op de DHL-website worden gevolgd. Als je bestelling vanuit ons magazijn in Zweden is verzonden, heb je een verzendbevestiging met je trackingnummer en trackinginstructies ontvangen op het e-mailadres dat je bij je bestelling hebt opgegeven. Als je deze niet in je inbox kunt vinden, controleer dan je spam, aangezien e-mails daar soms terechtkomen.

Als je je bestelling na 7 werkdagen na verzending nog niet hebt ontvangen, controleer dan het trackingnummer op de DHL-site. Als er binnen 10 dagen geen updates zijn in de tracking, neem dan contact op met ons Customer Service.

Normaal gesproken is de standaard levertijd 3 - 7 werkdagen (ma-vr), afhankelijk van de markt, na verzending vanuit ons Zweedse magazijn. Alle bestellingen zijn volledig traceerbaar via DHL Track and Trace. Je ontvangt je trackingnummer in een verzendbevestiging die na verzending naar je geregistreerde e-mailadres wordt verzonden.  De levertijd is slechts een schatting en vooral tijdens drukke periodes (bijv. Kerstmis en sale) kunnen leveringen langer duren dan normaal, afhankelijk van de postafhandeling.

Voor meer informatie over leveringen, bekijk je onze Algemene Voorwaarden heir.

Wanneer je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail met alle details van je bestelling en een trackingnummer, zodat je weet dat je nieuwe Björn Borg onderweg is! Als je de bevestiging niet in je inbox kunt vinden, controleer dan je spam/junkmail, aangezien e-mails daar soms terechtkomen. Ons streven is om alle bestellingen altijd binnen 1-2 werkdagen te verwerken en te verzenden. Tijdens drukke periodes, zoals uitverkoop of lokale feestdagen, kan het verwerken van bestellingen extra tijd in beslag nemen door de drukte in ons magazijn en/of door de afhandelingstijd van de post. Houd er rekening mee dat, ook al komt je pakket naar je toe, het enkele dagen kan duren voordat de trackinginformatie is geüpload.

We verzenden alle bestellingen naar Nederland met DHL Parcel International. De verzendkosten zijn €4,95 en gratis bij alle bestellingen boven de €80.

Tijdens Feestdagen, Sale en Weekends kan de levertijd van onze zendingen soms langer zijn dan normaal.

Op feestdagen en in het weekend worden geen pakketten verzonden.

Zodra je bestelling is verzonden kun je deze volgen via:

 • Klik op de traceerlink in de e-mail met je verzendinformatie.

Heb je vragen over je bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Helaas is het om technische redenen niet mogelijk de verzendmethode op een later moment te wijzigen.

Naast de verplichte adresvelden met een sterretje (*), kun je in het tweede adresveld extra informatie invoeren. Hierin kun je extra informatie kwijt die nodig is voor de bezorging of die deze versnelt. Denk bijvoorbeeld aan:

bedrijfsnaam
appartementnummer
t.a.v.

Heb je een kort en eenvoudig adres dan hoef je dit veld niet in te vullen, omdat het niet verplicht is.

Neem contact met ons op zodat we het probleem kunnen oplossen.

Vergeet niet om je bestelnummer in te voeren zodat we je probleem snel en efficient kunnen afhandelen.

Zodra je bestelling is verzonden kun je deze volgen via:

 • Klik op de traceerlink in de e-mail met je verzendinformatie.
 • Heb je vragen over je bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice.

1. Voer bij het afrekenen de geldige giftcardcode in het veld "Voeg uw bonuspunten en voordelen toe" in
2. Klik op "Toevoegen+"
3. Controleer of het bedrag van je bestelling is aangepast in overeenstemming met de giftcard
4. Ga verder met betalen

Hoewel er een aantal problemen kunnen zijn die soms moeilijk precies vast te stellen zijn, hebben we een paar richtlijnen die je helpen je probleem op te lossen:

 • Zorg ervoor dat je op de website bent voor het land waar je wilt bestellen. Voor Nederlands zou het er zo uit moeten zien: https://www.bjornborg.com/nl. Klik hier
 • Controleer je webbrowser. Vaak werkt oudere of verouderde software gewoon niet zo goed met onze site. Over het algemeen geeft de Chrome-browser de minste problemen.
 • Verwijder je cachegeheugen omdat cookies je functionaliteit kunnen blokkeren
 • Doe je aankoop als een "gast" in plaats van in te loggen op je account
 • Probeer het, indien mogelijk, met een andere betaalmethode of een andere creditcard.
 •  Als niets werkt, probeer het dan met een ander apparaat en zorg ervoor dat je op de site bent voor het land waar je bestelling moet worden bezorgd.

Zou je binnen een paar minuten een bestelbevestiging moeten ontvangen. Als je deze e-mail niet hebt ontvangen, controleer dan de spam-map van je e-mailaccount. Ook al heb je geen orderbevestiging ontvangen, je bestelling kan toch in behandeling zijn genomen en we raden je dan ook aan contact met ons op te nemen via de Klantenservice voordat je opnieuw een bestelling plaatst op onze website.

Als het adres onjuist is en de bestelling niet kan worden afgeleverd, wordt het teruggestuurd naar ons magazijn en krijg je je geld terug zodra we het in ons magazijn in Zweden hebben verwerkt

 

Als Klarna het bedrag in rekening heeft gebracht/heeft gereserveerd bij een vergeefse poging om een bestelling te plaatsen, wordt dit binnen 1-5 dagen teruggestort, dus geen zorgen!

We kunnen geen kortingen toepassen nadat je bestelling reeds is geplaatst.

 1. Voer bij het afrekenen de geldige kortingscode in het veld "Kortingscode toepassen" in
 2. Klik op "Korting toepassen"
 3. Controleer of het bedrag van je bestelling is aangepast in overeenstemming met de kortingscode
 4. Ga verder met betalen.

Na het plaatsen van je bestelling, word je doorgestuurd naar de pagina met de bevestiging van je bestelling. Wij raden je aan je bestelnummer op te slaan. Daarnaast ontvang je een bestelbevestiging op je e-mailadres. Als je je bestelbevestiging niet in je inbox kunt vinden, kijk dan in je spam-map, aangezien e-mails daar soms terechtkomen.

Je kunt niets meer toevoegen aan een bestelling die al geplaatst is.

De bestelling is pas zichtbaar op je account als deze verzonden is, mits je bij plaatsing van de bestelling ingelogd was.

Het is helaas niet mogelijk om 2 geplaatste bestellingen te combineren. Deze worden in aparte pakketten verzonden.

De leveringstermijn is 2-3 dagen, afhankelijk van waar je woont. Je ontvangt een e-mail met tracking-informatie, zodat je je bestelling kunt volgen. Soms loopt de levering tijdens de sale vertraging op.

Als je een item wilt ruilen, verzoeken wij je vriendelijk je product te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen. We werken aan een oplossing zodat je je items kunt ruilen, maar op dit moment hebben we die functionaliteit nog niet.

Als je een probleem hebt met je kortingscode, kan dat komen doordat:

 • De code is verlopen
 • Je probeert een kortingscode toe te voegen voor een artikel met korting (artikelen in de sale en kortingscodes kunnen niet worden gecombineerd)

Niets van het bovenstaande? Neem contact op met ons Customer Success Team via "Help" icoon.

Om eerlijk en consequent te blijven tegenover al onze klanten, betalen we geen vergoeding voor producten die zijn gekocht voordat er een sale plaatsvindt.

Je kunt je bestelling retourneren mits je producten nog in de originele verpakking zitten en ongeopend zijn als het ondergoed betreft.

 

 

Om je klacht in behandeling te kunnen nemen, verzoeken wij je vriendelijk contact op te nemen met de winkel waar het product is gekocht. Als distributeur kunnen wij geen klachten van klanten van fysieke winkels beoordelen en/of producten ruilen. Dergelijke klachten moeten worden afgehandeld door het oorspronkelijke verkooppunt, dus neem contact op met de winkel en zij helpen je verder. Je kunt het beste teruggaan naar de winkel of hen een e-mail sturen.

Als je product beschadigd is en je wilt een klacht indienen.

 1. Ga naar https://www.bjornborg.com/returns
 2. Log in voor een overzicht van je bestelling
 3. Selecteer het product of de producten waar je een klacht over hebt
 4. Upload een foto van het beschadigde product samen met een geschreven beschrijving, waarin het probleem wordt vermeld
 5. Gelieve de klacht niet bij een retour naar ons terug te sturen
 6. Zodra onze klantenservice je klacht heeft behandeld en goedgekeurd, zullen we contact met je opnemen en een terugbetaling doen
When you have created your subscription, you will be charged 0EUR. As soon as your order has been sent from our warehouse, you will receive an order confirmation email.
If you have any further questions please contact us at customerservice@bjornborg.com.
 
You can cancel your subscription at any time by contact us at customerservice@bjornborg.com.
You can choose to receive your boxers every month, every two months or every three months.
Sign up for our boxers subscription & save up to 30%. With us, it's easy and convenient to sign up an subscription on our boxers. You can receive delivery every month, every two months, or every three months. Choose the option that suits you best.
Your package contains 2 packs of boxers, choose between black and patterned boxers. Both options are Premium Cotton Stretch boxers, which is a favorite with flexible stretch and a perfect fit.
 
Get started quickly, you just need to choose the size, product and how often you want to receive the boxers. Then you're up and running. A shipping cost of 4EUR is added.
The subscription has no binding period, you can cancel your subscription at any time by sending an email to customerservice@bjornborg.com.

De kortingscode werkt niet, het kan zijn dat deze niet te combineren is met andere kortingen.

Als je meer vragen hebt, neem dan contact met ons op via de klantenservice.

Voor je gemak bieden we een groot aantal van de meest populaire betaalmethoden aan bij het winkelen op onze site.

 • Betaling met kaart - creditcard of betaalkaart (Visa, Mastercard)
 • Klarna-factuur - Betaal zoals je wilt en houd je aankopen bij in de Klarna-app.
 • Directe betaling (betaling rechtstreeks via je bank)
 • Paypal

De betaalmethoden die je bij het afrekenen kunt kiezen, zijn de opties die we je kunnen bieden op basis van je bestelgegevens. Het kan afhangen van de adresgegevens, die hetzelfde moeten zijn als je geregistreerde gegevens. Als de adresgegevens niet overeenkomen met de geregistreerde gegevens, kunnen we meestal alleen methoden met vooruitbetaling aanbieden.

Onze boxers worden alleen verkocht in de verpakking die je op de site ziet. Het is niet mogelijk om een kleur of een print los te kopen als het product niet als 1-pack wordt verkocht.

Wij creëren sportmode die ontworpen is om je een actief en aantrekkelijk uiterlijk te geven, en je ook zo te laten voelen; een belofte die we altijd nakomen dankzij onze toewijding aan prestatie, de perfecte pasvorm en een geavanceerd ontwerp.

Om uw perfecte pasvorm te vinden, drukt u op een product en dan vindt u de maattabel aan de rechterkant van de productafbeelding.

Katoenen ondergoed niet warmer dan 40 graden mag worden gewassen en niet in de droger mag. Ons performance ondergoed en sportkleding mag niet warmer dan 30 graden worden gewassen en nooit met wasverzachter. We raden je aan de wasinstructies bij je product te raadplegen voor gedetailleerde wasvoorschriften.

Helaas hebben wij op dit moment geen damesslip met de "oude" brede tailleband. Onze productieafdeling werkt voortdurend aan de ontwikkeling van onze damesslipjes en heeft nu een smallere en zachtere elastische band gemaakt die zeer gewaardeerd wordt. Maar veel klanten hebben ook feedback gegeven dat het oude model ontbreekt en ons productieteam werkt hier aan een oplossing. Maar helaas weten we niet of en wanneer deze weer binnen bereik zijn.

U vindt onze ondergoedgids als u HIER KLIKT.

Made of 90% Polyester and 10% Elastane.

Our performance underwear is constructed to let you go further. Light as a feather and keeping you dry, the high-performance material, empowers you to take that extra rep. Not because you have to, but because you can.

Premium Cotton Stretch-boxers zijn gemaakt van katoen met een gewicht van 190g/m2.

Onze Cotton Stretch boxershorts zijn altijd in 12-, 10-, 7-, 5-, & 3-packs gemaakt van katoen met een gewicht van 170g/m2. Dit betekent dat het gevoel en de elasticiteit van de Basic-producten anders kan worden ervaren, vooral als je gewend bent aan de anderen met een iets dikkere kwaliteit.

Het Björn Borg Customer Success Team behandelt alle ondersteuning via e-mail. Ons streven is om alle e-mails binnen twee werkdagen te beantwoorden, van 09.00-16.00 uur CET.

Voor vragen over uw lopende aankoop bij Björn Borg.com kunt u uw e-mail sturen via onze widget in de hoek aan uw rechterhand "Help?".

We helpen je graag met je vraag! Stuur een e-mail met uw vraag via onze widget die u in de rechterhoek "Help?"

contact met ons op. We streven ernaar alle e-mails binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Onze openingstijden waarop we je kunnen helpen (CET):
Maandag - vrijdag 09.00 tot 16.00 uur
Zaterdag, Zondag en Zweedse feestdagen: Gesloten

Ja, we hebben een praatje. Het is zichtbaar wanneer er een agent beschikbaar is die u kan helpen. Wanneer de chat niet zichtbaar is, betekent dit dat alle agenten op dit moment bezet zijn of dat we gesloten zijn.
Als de chat niet verschijnt wanneer u ons nodig heeft, kunt u contact opnemen via e-mail.

Je kunt er altijd 2 jaar over doen. Om de waarheid te vertellen over wat er gebeurt, kunt u uw brief schrijven.

We zijn vastbesloten om te helpen.

Wij hanteren EU-maten. 

Size translation:

XS = 34

S = 36

M = 38

L = 40

XL = 42

XXL = 44

Om uw perfecte pasvorm te vinden, drukt u op een product en dan vindt u de maattabel aan de rechterkant van de productafbeelding.

Björn Borg actief aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en aan goede arbeidsomstandigheden en het respecteren van de mensenrechten voor de mensen die onze producten vervaardigen.

Voor een volledig inzicht in ons duurzaamheidswerk, volg je deze link.

Heb je een specifieke vraag?

 • Levering / Order informatie
 • Terug
 • Claim
 • Ontbrekend pakket
 • Product informatie
 • Ontbrekend(e) Product(en) / onjuiste producten
 • Team Borg
 • Amazon
 • Andere