be(nl) /

Rugzakken voor dames

Bij Björn Borg vind je rugzakken voor zowel dames als heren, met een stijlvol design en hoge functionaliteit. De rugzak is geschikt voor zowel werk als vrije tijd en kan als alles worden gebruikt, van een werktas en sporttas voor de sportschool tot een slimme tas voor een weekendje weg.

Filter

Prijs

0 EUR

129.95 EUR

Duurzame producten

Geschikt voor sportMaat

Kleur

Materiaal


Patroon

Concept


Sorteren op

Stijlvolle rugzakken in verschillende kleuren

Hier kun je kiezen uit rugzakken in verschillende kleuren, met stijlvolle designdetails en logo's die de stijl maximaal versterken. Ben je op zoek naar een klassieke zwarte rugzak of juist een kleurrijke tas? Bij Björn Borg vind je stijlvolle rugzakken in zowel donkere als lichte kleuren, met stijlvolle details en goede opbergmogelijkheden.

Small and large backpacks for all occasions

De rugzakken van Björn Borg zijn een perfecte metgezel voor alle gelegenheden, of het nu gaat om training, werk of een weekendje weg. Deze rugzakken bieden uitzonderlijke kwaliteit, duurzame materialen en een iconisch ontwerp dat echt opvalt.

Bij ons vind je zowel kleine als grote rugzakken, met praktische vakken en details voor makkelijk opbergen. Match de rugzak met een stijlvolle toilettas in dezelfde kleur voor een complete set.

De grote rugzakken van Björn Borg hebben genoeg ruimte voor alles wat je nodig hebt. Met aparte compartimenten en zakken kun je gemakkelijk je trainingskleding, schoenen, handdoek en bidon ordenen en meenemen. Met de verstelbare banden kun je de rugzak aanpassen aan jouw behoeften.

De rugzakken voor dames van Björn Borg zijn ook perfect als schooltas of werktas. Met voldoende ruimte voor je laptop, notitieboekjes, pennen en andere belangrijke spullen organiseer je gemakkelijk je werkdag.

Als het weekend komt en het tijd is om te ontspannen of een korte trip te maken, heb je een rugzak nodig die je benodigdheden kan bevatten. De rugzakken van Björn Borg zijn perfect voor weekendtrips, met voldoende ruimte voor je kleding, toiletartikelen en andere benodigdheden.

Investeer in een Björn Borg-rugzak en bereid je voor op elke gelegenheid met stijl en comfort.