Schoudertassen Heren

De schoudertassen voor heren en dames van Björn Borg kenmerken zich door een modern, stijlvol design en een zeer functioneel karakter. Onze schoudertassen en crossbodytassen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren. Kies uit klassiek zwarte schoudertassen of ga juist voor kleur. De schoudertas is ideaal voor werk, school, trainingen en vrije tijd.

Filter

Prijs

0 EUR

59.95 EUR

Duurzame producten

Maat


Kleur


Materiaal

Patroon


Concept


Sorteren op

Schoudertassen met handige indeling

Een praktische tas met schouderband heeft zowel handige compartimenten als veel opbergruimte. Deze tassen zijn veelzijdig in te zetten, van schooltas tot stijlvolle tas voor in de vrije tijd en sporttas voor trainingen.

Bij ons vind je stijlvolle en praktische schoudertassen met handige vakken voor bijvoorbeeld je laptop. Deze zijn ideaal voor naar kantoor.

De materialen voor onze schoudertassen zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat je een tas krijgt die zowel stijlvol als duurzaam is, van hoge kwaliteit en met een zeer functioneel karakter. Veel van onze schoudertassen zijn ook gemaakt van gerecycled polyester.

Grote en kleine schoudertassen voor elke gelegenheid

Bij Björn Borg hebben we zowel kleine als grote schoudertassen en crossbodytassen voor al je behoeften en voorkeuren. Of je nu liever een kleine, compacte en flexibele tas wilt met ruimte voor je essentials zoals sleutels, portemonnee en mobiel, of juist meer ruimte nodig hebt om je spullen te organiseren, op ons kun je altijd rekenen.

Een tas met schouderband is ideaal voor zowel werk als vrije tijd. We hebben ook schoudertassen die je als trainingstas kunt gebruiken en natuurlijk ook flexibele kleine crossbodytassen voor wanneer je alleen de belangrijkste dingen mee hoeft te nemen. Ons assortiment schoudertassen biedt volop keuze om aan je specifieke behoeften te voldoen.