Centre-collectie

Voor liefhebbers van stijl en natuur

Ook jij bent een ‘groene rakker’, toch? Als je houdt van kwaliteit en klassieke, tijdloze modellen die nooit uit de mode raken en je elk seizoen kunt dragen, dan is Centre de perfecte match voor jou.

Kinderen

Your guide

Dit is in een nutshell wat we doen. Ons ondergoed is het beste ondergoed dat je ooit zult dragen. En al sinds 1989 continue geperfectioneerd.

Tights

Zoek niet verder naar sportkleding die net zo hard traint als jijzelf. Onze dameslijn van leggings is ontworpen om in te trainen en persoonlijke vooruitgang te boeken.

Make a splash!

Van ontspannen dagen aan het zwembad tot lange, warme dagen op het strand, maak je op voor een eindeloze zomer. Zorg dat je gezien wordt.

Duurzaamheid

Was groener!

De wasmachine verbruikt veel energie en produceert jaarlijks tonnen aan broeikasgassen. Hoe hoger de temperatuur, des te meer bijproducten er vrijkomen in de atmosfeer van de aarde.

New season, new you

We inspire people to be more through outr belief that sports can make our minds, souls and bodies become something more than what they are today, and that anyone can become anything.

#traintolive