Ondergoed & Onderbroeken voor Heren

Heren, de zoektocht naar het perfecte ondergoed is voorbij! Björn Borg heeft verschillende modellen onderbroeken die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Kies uit boxers, trunks of slips in verschillende materialen en draag ze op jouw manier.

Filter

Prijs

0 EUR

199.95 EUR

Geschikt voor sport

Duurzame producten


Maat

Kleur

Materiaal


Multipack

Patroon

Kenmerken


Concept

Sorteren op

Stijlvolle en comfortabele onderbroeken voor elke man

Kleuren, prints, effen uitvoeringen en de perfecte pasvorm - je zoektocht naar de meest comfortabele en stijlvolle onderkleding begint én eindigt hier.

Al meer dan 30 jaar perfectioneren we onze designs, altijd met de essentie van ons merk in het achterhoofd. We selecteren de materialen zorgvuldig zodat ze niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor het milieu. Alles draait om de perfecte pasvorm. We willen dat ze zitten als het beste model dat je ooit gedragen hebt.

Onze collectie herenonderbroeken bestaat uit comfortabele en stijlvolle modellen in effen varianten of met patronen, stuk voor stuk afgewerkt met iconische details. Bij Björn Borg kun je altijd rekenen op hoogwaardig ondergoed van zachte, comfortabele stretchmaterialen met de perfecte pasvorm.

Kies het juiste ondergoed voor jouw behoeften

Denk goed na over welk ondergoed het beste bij jou past. En baseer je keuze op jouw stijl, de modellen en patronen die je leuk vindt, wat goed staat en wat comfortabel zit. Bij ons vind je underwear voor dagelijks gebruik en voor trainingsdoeleinden. Deze zijn speciaal ontworpen om in te sporten.

Je kunt je ondergoed ook afstemmen op je lichaamsbouw. Sommige modellen zijn meer geschikt voor bredere bovenbenen, andere varianten juist voor smallere bovenbenen. Raadpleeg onze maatgids voor onderbroeken en ontdek welk model het beste bij jou past.

Koop je ondergoed rechtstreeks of via een abonnement

Hoogste tijd om je ondergoedcollectie een frisse boost te geven? Bij Björn Borg kun je je basics online of in de store shoppen, maar ook voor een abonnement gaan. Een abonnement op herenonderbroeken is een eenvoudige en flexibele manier om te zorgen dat je nooit zonder zit. Kies je maat, het model, hoe vaak je dit wilt ontvangen en je bent klaar.