Filter

Prijs

0 EUR

59.95 EUR

Geschikt voor sport

Duurzame producten


Maat

Kleur

Materiaal


Patroon

Sorteren op

Praktische schooltassen voor kinderen

Ook voor schooltassen zit je bij ons goed. We hebben klassieke rugzakken en handige schooltassen in allerlei varianten. Slimme vakken voor laptop of tablet, duurzame materialen, stijlvol design en stijlvolle details en logo's zijn slechts enkele voorbeelden van de voordelen van de schooltassen van Björn Borg.

Sporttassen voor kinderen

Björn Borg heeft een tas voor elk kind. Van kleine toilettassen en schooltassen tot rugzakken en sporttassen.

Sporttassen in een groter formaat kunnen voor kinderen ook als reistas worden gebruikt in de vakanties.

Rugzakken voor kinderen

De rugzakken voor kinderen van Björn Borg zijn niet alleen stijlvol en trendy, ze zijn ook gemaakt met de focus op functionaliteit en praktische details die echt het verschil maken. Met veel opbergruimte maken onze rugzakken het gemakkelijk om je spullen te organiseren en op orde te houden. In onze ruime rugzakken passen zowel schoolboeken als sportkleding gemakkelijk.

Of de kids nu op weg zijn naar school, training of andere leuke activiteiten, wij hebben de perfecte rugzak voor ze!

Met een indrukwekkende verscheidenheid aan stijlen en kleuren bieden we een breed scala aan rugzakken voor alle persoonlijkheden en voorkeuren. Onze schoolrugzakken voor kinderen zijn niet alleen praktisch maar zitten ook boordevol stijlvolle details zoals ons welbekende Björn Borg logo.

Geef je kind de beste start van het schooljaar of de vakantie met een rugzak van Björn Borg. Combineer stijl, functionaliteit en kwaliteit om ze een rugzak te geven waar ze dol op zullen zijn en die ze elke dag zullen gebruiken.

De rugzakken voor kinderen van Björn Borg zijn geschikt voor meisjes en jongens van alle leeftijden en kunnen gebruikt worden als schooltas, als sporttas en voor andere leuke vrijetijdsbestedingen en vakanties.