be(nl) /

Tennistassen & Padeltassen

Speel je graag padel of tennis en breng je veel tijd door op de baan? Dan moet je je rackets en ballen op een nette en praktische manier beschermen en bewaren. Met onze stijlvolle tennis- en padeltassen draag je al je gear beschermd en comfortabel over je schouder.

Filter

Prijs

0 EUR

79.95 EUR

Duurzame producten

Maat


Kleur


Materiaal

Patroon


Concept


Sorteren op

Bescherm je racket met een tennistas

Als je de tennisbaan op gaat, wil je indruk maken en dat doe je met de tennistassen van Björn Borg. Met deze slanke en moderne designs onderscheid je je van de massa en straal je vertrouwen uit.

Stijlvolle en praktische rackethoezen zijn ideaal om je rackets beschermd op te bergen en zo uit je tas te halen als jouw wedstrijd start. Hier bij Björn Borg vind je slanke hoezen voor je tennisracket, met een praktische schouderband zodat je de tas comfortabel over je schouder kunt dragen.

Onze stijlvolle padeltassen en tennistassen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten met ruimte voor één of meerdere rackets. Ze hebben ook nog een handig vak aan de buitenkant voor de ballen en andere accessoires. En dankzij de verstelbare schouderband draag je de tas altijd comfortabel met je mee.

Vind de juiste padeltas voor jou

Speel je graag padel? Dan heb je een stijlvolle en flexibele padeltas nodig om je rackets van en naar de padelbaan in te bewaren. Bij Björn Borg vind je padeltassen in verschillende formaten en kleuren, met ruimte voor één en meerdere rackets.

De padeltassen zijn voorzien van een comfortabele verstelbare schouderband en handige vakken voor het opbergen van ballen en accessoires. Kies uit een fris witte variant of ga voor een klassiek zwarte padeltas. De iconische print met het Björn Borg-logo is een vertrouwd detail dat stijlvolle design extra uitstraling geeft.

De padel- en tennistassen van Björn Borg combineren stijl en functionaliteit. Perfect om je rackets te beschermen, je spullen te ordenen en een stijlstatement te maken.

Ontdek onze padel- en tenniscollectie en creëer een complete look.