logo-bjornborgspritespritespritespritespritespritespritespritespritespritespritesprite

FAQ

BESTELLEN

Hoe weet ik zeker dat mijn bestelling geregistreerd is?

Als je bestelling bij ons geregistreerd is, kom je automatisch op onze bestelbevestigingspagina. Je ontvangt bovendien een bevestiging via de e-mail, meestal binnen enkele minuten. Controleer of alle ingevulde gegevens juist zijn. Is dit niet het geval, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Ik ben vergeten om mijn actiecode in te vullen. Wat moet ik doen?

Na je bestelling kan de actiecode helaas niet meer worden toegepast.

Wat doe ik als mijn actiecode niet werkt?

Controleer of je de code juist hebt ingevuld en of de code nog geldig is. Kloppen alle gegevens, maar doet het probleem zich nog steeds voor, neem dan voordat je bestelt contact met ons op via customerservice@bjornborg.com, zodat we je kunnen helpen.

Wat zijn de voorwaarden voor actiecodes?

Onze actiecodes kunnen helaas niet gecombineerd worden (tenzij nadrukkelijk anders vermeld). De eerste actiecode die je invult in het veld voor Discount Codes in checkouten is de code waarmee je korting krijgt op je aankoop. We raden je daarom aan om de actiecode te kiezen die het meest geschikt is voor je aankoop.

Hoe gebruik je je actiecode:

1. Vul bij het afrekenen je geldige code in, in het Actiecode-veld
2. Druk op ”Ok”
3. Controleer of het bedrag van je bestelling is aangepast, in overeenstemming met de betreffende code
4. Ga naar de betaalpagina

Is je bestelling een cadeau?

Wist je dat je je bestelling door ons kunt laten inpakken?! Geef bij het afrekenen aan dat je bestelling een cadeau is, dan pakken wij je cadeau voor 4,95 € in. Je volledige bestelling wordt in één mooie geschenkverpakking geleverd. Als je meerdere geschenkverpakkingen wilt ontvangen, plaats je meerdere bestellingen.

Ik heb me bedacht. Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Totdat je bestelling verpakt en verzonden is, kun je je bestelling op elk moment annuleren door via e-mail contact met ons op te nemen op customerservice@bjornborg.com (bereikbaar tijdens kantooruren). Zorg dat je je volledige naam en het bestelnummer vermeldt en duidelijk verklaart dat je je bestelling wilt annuleren.  Wij bevestigen via een e-mail dat we je annulering hebben ontvangen en dat je betaling is geannuleerd.

Is je bestelling inmiddels verzonden, dan kun je hem natuurlijk retourneren, overeenkomstig ons retourenbeleid. Onderaan vind je hoe dat moet.

BETALING

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Op www.bjornborg.com accepteren we de meest gebruikte betalingsmethodes, zoals directe overschrijvingen en betalingen per creditcard, zoals Visa, Mastercard, Maestro en American Express. Let op: we accepteren alleen creditcards van de landen waarnaar we verzenden. Om je veiligheid te waarborgen, vragen wij je altijd om je Card Verification Number (CVN) in te vullen als je per creditcard betaalt.

Woon je in Zweden, Finland, Duitsland of Nederland, dan kun je ook per factuur betalen. Wij accepteren helaas geen betalingen in contanten en per cheque, betalingen onder rembours of cadeaubonnen van fysieke Björn Borg winkels. 

Kan ik per factuur betalen?

Momenteel hebben wij geen betaling per factuur te bieden tegen BjornBorg.com.

Waarom is mijn betaling geweigerd?

Creditcardbetalingen kunnen om verschillende redenen worden geweigerd:
Is je creditcard verlopen?
Heb je de juiste gegevens ingevuld? De juiste CVC-code?
Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met je bank of creditcardmaatschappij.

Zijn de BTW, verzendkosten en douaneheffingen bij de prijs inberekend?

Alle prijzen op www.bjornborg.com zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen, in overeenstemming met wijzigingen in de BTW-tarieven.

Let op: voor leveringen buiten de EU kunnen douaneheffingen in rekening worden gebracht. Alle prijzen op de website zijn exclusief eventuele verzend- en douane/importheffingen.

Zetten jullie mijn totaalbedrag om naar mijn valuta?

Wij belasten uw credit card in euro.

VERZENDING EN LEVERING

Wat zijn de verzendkosten?

Wij verzenden alle bestellingen in Nederland en de Benelux uit Zweden met DHL Weltpaket voor € 4,95. V

Hoe weet ik of mijn bestelling verzonden is?

Wij doen natuurlijk ons best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren! Wij proberen onze bestellingen binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Is je bestelling verpakt en verzonden, dan ontvang je automatisch een e-mail, zodat je zeker weet dat je nieuwe Björn Borg favorieten naar jou op weg zijn!

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bestellingen worden verzonden met DHL. Europese orders worden normaal gesproken binnen 2-4 werkdagen geleverd, buiten Europa duurt dit meestal 7 werkdagen.

Kan ik mijn bestelling volgen?

We sturen alle bestellingen door DHL Weltpack en het normaal gesproken duurt 4-5 werkdagen na verzending aan te komen. U kunt dit gebruiken om uw bestelling op de DHL webiste bijhouden.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling niet heb ontvangen?

Pakketten verzonden met DHL hebben volgnummers en kan direct worden teruggevoerd op de DHL. Mocht je bestelling na 7 werkdagen nog steeds niet binnen zijn, neem dan contact met ons op via customerservice@bjornborg.com en vermeld je ordernummer. Bestellingen die geretourneerd worden vanwege een onvolledig en/of verkeerd adres worden niet automatisch opnieuw verzonden. Het opnieuw verzenden van een bestelling is voor je eigen rekening. Hetzelfde geldt voor bestellingen die je om een of andere reden niet hebt afgehaald.

Leveringen & Douane?

Voor leveringen buiten de EU kunnen douaneheffingen (voor rekening van de ontvanger) in rekening worden gebracht. Douaneheffingen/kosten worden bepaald en opgelegd door de plaatselijke douaneautoriteit, in het land waarnaar het pakket is verzonden. Wij hebben helaas geen controle over deze kosten en kunnen niet voorspellen hoe hoog ze zullen zijn. Neem voor meer informatie over tolheffingen contact op met de plaatselijke douane.

Kan ik mijn bestelling laten afleveren bij een postbus?

Op dit moment versturen wij niet naar postbussen.

RETOUREN

Retouren?

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent! Ben je niet tevreden met je aankoop op www.bjornborg.com, dan kun je de producten altijd binnen 30 dagen (vanaf de orderdatum) terugsturen en betalen wij het bedrag terug. Voor meer info op de rendementen, ga naar RETOUREN

Ik wil een klacht indienen over een product - hoe doe ik dat?

Om een klacht in behandeling te kunnen nemen vragen wij je een beschrijving te mailen naar onze klantenservice op customerservice@bjornborg.com met een omschrijving van de klacht en een foto van het product als bewijs voor de omschrijving. Vermeld voor een snellere afhandeling ook het bestelnummer bij je klacht. Pas na een verzoek van ons moet het product worden teruggestuurd voordat een vervangend product of financiële compensatie kan worden aangeboden. Zodra wij jouw klacht hebben ontvangen en beoordeeld, nemen wij contact op.

Wanneer en hoe krijg ik mijn geld terug?

De verwerking van retouren en artikelen die geruild worden bij www.bjornborg.com kan twee weken duren. We laten je per e-mail weten dat we je retour hebben ontvangen en dat het bedrag op je rekening is overgemaakt. De terugbetaling wordt altijd overgemaakt naar dezelfde rekening/credit card die je voor je bestelling hebt gebruikt.

Kan ik gratis retourneren via www.bjornborg.com?

Ja dat kan! Volg de bovenstaande aanwijzingen en stuur de producten die je wilt retourneren binnen 30 dagen (vanaf de besteldatum) terug.

Ik heb een product van Björn Borg in een echte winkel gekocht, maar ik wil het graag ruilen of retourneren. Hoe doe ik dat?

Voor alle aankopen in een fysieke winkel verwijzen wij naar de winkel waar het product is gekocht. Dit geldt ook voor aankopen die zijn gedaan in een andere stad of ander land.

 

PRODUCTEN

Waarom producten van Björn Borg?

De missie van Björn Borg is om kleurrijke onder- en sportkleding te produceren van hoge kwaliteit waarin jij zowel actief kunt zijn als er goed uit kunt zien.

Hoe was ik mijn Björn Borg kleding?

Wij willen dat u uw Björn Borg's goed behandelt. Op de productpagina's kunt u lezen hoe u uw nieuwe favorieten de beste behandeling geeft.

MAATTABEL

Generall size guide

 Vind de passende maat! 

MIJN ACCOUNT

Hoe kan ik de status van mijn bestelling zien?

Als je als gebruiker bij www.bjornborg.com geregistreerd bent, kun je eenvoudig inloggen op je account om je bestelgeschiedenis op datum en bestelnummer te bekijken. Hier vind je bijv. informatie over het leveringsadres en de recente statusupdate van je bestellingen. Als je geen geregistreerde gebruiker van de website bent, kun je ons altijd mailen en via customerservie@bjornborg.com de status van je bestelling opvragen. Voeg a.u.b je bestelnummer bij zodat we je sneller kunnen helpen.

Hoe maak ik een account aan?

Heel gemakkelijk! Klik op Mijn Account in de rechter bovenhoek en vul de vereiste informatie in. Voila!

Mijn wachtwoord werkt niet. Wat moet ik doen?

Als je je wachtwoord vergeten bent, kun je heel eenvoudig een nieuwe opvragen. Klik op INLOGGEN, in de rechter bovenhoek op de website, en je ziet de tekst WACHTWOORD VERGETEN. Klik op de tekst en vul je e-mailadres in. Er wordt meteen een nieuw wachtwoord naar je e-mailadres verstuurd. 

MARKETING

Heeft Björn Borg een partnerprogramma?

Ja, op de Europese markt werken we samen met Commission Junction. Registreer je vandaag nog voor ons voordeelprogramma!