be(nl) /
Training

Mindfulness - Ontspanningsoefeningen om stress te verminderen

Mindfulness is een bewuste aanwezigheid in het huidige moment, waar men zijn gedachten en gevoelens observeert zonder ze te beoordelen. Door mindfulness te beoefenen, kan men stress effectief verminderen en zijn focus en bewustzijn vergroten.

Leer meer over hoe je jouw welzijn kunt vergroten en je mentale gezondheid kunt verbeteren door middel van mindfulness. Maak gebruik van onze effectieve ontspanningsoefeningen en integreer ze in je dagelijks leven om de beste resultaten te behalen!

Voordelen van Mindfulness

Ontspanningsoefeningen

Filter

Prijs

0 EUR

59.95 EUR

Duurzame producten

Geschikt voor sportMaat

Kleur

Materiaal


Patroon

Armlengte

KenmerkenConcept


Sorteren op

Als je geniet van dit soort ontspanningsoefeningen, mag je onze vergelijkbare gidsen niet missen.

Verwante artikelen

Training

Verken de relatie tussen training en de hersenen en leer over trainingsactiviteiten die zowel de fysieke als de mentale gezondheid bevorderen.

Lees meer

Training

Breathwork richt zich op het bewust controleren en aanpassen van onze ademhaling om een positieve invloed te hebben op geest, lichaam en ziel.

Lees meer

Training

Laat Björn Borg je begeleiden tijdens een yogasessie van 30 minuten met 7 effectieve yin yoga houdingen.

Lees meer

Training

Zou jij yoga ook eens willen proberen, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen of welke oefeningen je moet doen? Welkom bij onze yogasessie voor beginners! Hier begeleiden we je door enkele eenvoudige yoga-oefeningen die je gemakkelijk thuis kunt doen.

Lees meer