Guide

Kerstcadeaus voor hem

Het vinden van het perfecte kerstcadeau voor hem hoeft niet moeilijk te zijn, wij kunnen je helpen. Houd zijn interesses en persoonlijkheid in gedachten, wat is zijn stijl en wat doet hij graag?

Of je nu kerstcadeautips nodig hebt voor je vriend, op zoek bent naar kerstcadeaus voor je vader of een cadeau voor je broer, je vindt de cadeaus hier bij Björn Borg.

Vind het juiste kerstcadeau voor hem

Bij Björn Borg vind je alles, van sport-kerstcadeaus tot onderbroeken en schoenen. We hebben zowel harde als zachte kerstcadeautjes.

Misschien heb je ideeën en tips nodig over kerstcadeaus voor papa, kerstcadeautips voor een vriend of het perfecte kerstcadeau voor je broer? Bij Björn Borg vind je cadeaus voor allemaal!

Kerstcadeau-ideeën voor de man die graag traint

Houdt hij ervan om te sporten en actief te blijven? Dan hebben we veel kerstcadeaus die gegarandeerd in de smaak vallen. Wat dacht je van een nieuwe set trainingskleding voor hem? Kies uit een breed scala aan stijlen. Waarom niet kiezen voor een gymset met shorts en een sport-t-shirt in zijn favoriete kleur om een extra persoonlijk tintje aan je cadeau toe te voegen?

In ons assortiment trainingscadeaus vind je ook een grote selectie stijlvolle sporttassen. Een nieuwe stijlvolle gymzak voor de man die graag naar de sportschool gaat, zal zeker in de smaak vallen. Hier vind je zowel klassieke duffelbags, gymzakken als praktische rugzakken met genoeg ruimte voor al zijn spullen.

Op zoek naar een cadeau voor een man die graag padel of tennis speelt? Dan hebben we iets voor jou. Geef een professioneel padelracket van HEAD weg, uitgerust met baanbrekende technologie die een sensationeel gevoel geeft bij elke slag. Of waarom niet een stijlvolle tennistas of padeltas voor praktische opberging van rackets? Natuurlijk vind je ook veel stijlvolle tennis- en padelkleding voor heren in onze stijlvolle padel- en tenniscollectie voor hem.

Sportondergoed - nog een voorbeeld van een geweldig kerstcadeau voor de fitnessgerichte man. Onze Performance Boxers zijn slips speciaal ontworpen voor training, dankzij een dun, glad materiaal gemaakt van gerecycled polyester en elastan. Extra gladde naden houden zowel vocht als schuren buiten - gewoonweg perfect ondergoed voor training.

Filter

Prijs

0 EUR

129.95 EUR

Geschikt voor sport

Duurzame producten


Maat

Kleur

Materiaal


Patroon

Armlengte

Kenmerken


Sorteren op

Geef iemand stijlvol ondergoed voor Kerstmis

Nu we het toch over ondergoed hebben, het is een ongelooflijk belangrijk onderdeel van ons DNA en we zijn erg trots om een breed assortiment populair ondergoed aan te bieden met hoge kwaliteit en stijlvol design, in verschillende soorten, stijlen en kleuren.

Kies je favoriete pakket ondergoed om als kerstcadeau weg te geven of kies je liever voor een slimme ondergoedsabonnement als cadeau? Het is eenvoudig en gemakkelijk om je te abonneren op ondergoed en je kunt je levering elke maand of elke andere maand ontvangen. Je pakket bestaat uit 2-pack Premium Cotton Stretch boxers, kies uit zwarte, witte en gemêleerde boxers. Je kunt hier meer lezen over ons ondergoedsabonnement.

Filter

Prijs

0 EUR

187.46 EUR

Geschikt voor sport

Duurzame producten


Maat

Kleur

Materiaal


Multipack

Patroon

Armlengte


Kenmerken

Sorteren op

Kerstcadeautips voor mannen die van schoenen houden

Voor de stijlbewuste man die van mode en kleding houdt, waarom niet een nieuw paar schoenen cadeau geven? In ons assortiment herenschoenen vind je zowel stijlvolle sneakers als stijlvolle laarzen. Of wat dacht je van een paar comfortabele pantoffels samen met een bijpassende pyjama, of een paar sandalen en een paar nieuwe zwemshorts voor de komende vakantie?

Filter

Prijs

0 EUR

179.95 EUR

Geschikt voor sport

Duurzame producten


Maat

Kleur

Materiaal


Patroon

Sorteren op

Zachte kerstcadeaus voor hem

We hebben veel tips als het gaat om zachte cadeaus voor hem, van trainingskleding, ondergoed en sokken tot comfortabele pyjama's en loungewear voor heren.

Een comfortabele en stijlvolle pyjamaset is een populair kerstcadeau. We hebben loungewear en pyjama's voor een goede nachtrust en voor alle gezellige avonden thuis op de bank. Kies uit klassieke flanelpyjama's met bijpassende pyjamabroek en pyjamasshirt, of waarom niet de broek combineren met een comfortabel t-shirt? Je kunt de pyjama ook aanvullen en een bijpassende badjas weggeven.

Geef iemand een comfortabele joggingpakset voor Kerstmis, het zijn de basiselementen die passen bij zowel een actief dagelijks leven als voor de momenten dat hij gewoon op de bank wil liggen en ontspannen. Kies uit stijlvolle hoodies en sweatshirts in veel stijlvolle kleuren, we hebben zowel effen kleuren als met prints. Combineer met bijpassende sweatpants en je hebt het kerstcadeau klaar.

Kerstcadeau-ideeën voor mannen

Kerstcadeau voor vader

Het maakt niet uit of je vader van reizen houdt, een fitnessfanaticus is of gewoon iets extra comfortabels verdient, wij hebben de perfecte cadeaus om hem een glimlach op zijn gezicht te toveren.

Voor vaders die houden van avontuur en reizen is een nieuwe koffer het ultieme kerstcadeau. Onze koffers zijn zowel praktisch als stijlvol en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Een zachte badjas of een comfortabele pyjama zijn populaire kerstcadeaus die doorgaans zeer gewaardeerd worden door de ontvanger.

Dus of je vader nu een avonturier, een fitnessfanaticus is of gewoon een beetje extra comfort en stijl verdient, wij hebben de perfecte kerstcadeaus bij Björn Borg.

Kerstcadeau voor vriendje

Bij Björn Borg vind je veel leuke kerstcadeaus voor je vriendje. Of je vriendje nu een fitnessfanaticus is, een trendbewuste man of gewoon iets extra comfortabels en stijlvols verdient, wij hebben kerstcadeau-ideeën die perfect bij hem passen.

Als je vriendje van sporten houdt, is een nieuwe sporttas een kerstcadeau dat hem aanmoedigt om te blijven investeren in zijn gezondheid en welzijn.

Waarom geef je hem geen multipack ondergoed? Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteitsonderbroeken in verschillende modellen, kleuren en patronen, zodat je precies zijn favorieten kunt vinden.

Voor ontspannen dagen en avonden geef je hem een trainingspak met een gezellige hoodie of sweatshirt en bijpassende sweatpants. Het is het perfecte kerstcadeau voor gezellige momenten samen. Waarom investeer je niet ook in een bijpassende set voor jezelf?

Kerstcadeau voor broer

Ben je op zoek naar een leuk kerstcadeau voor je broer? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geef je broer een cadeau dat laat zien hoeveel hij voor je betekent. Wij helpen je op weg met geweldige kerstcadeau-ideeën voor hem, van ons bij Björn Borg.

Houdt je broer van sporten? Waarom geef je hem geen leuke nieuwe gymset met shorts en bijpassend t-shirt? Kies een set in zijn favoriete kleur om het kerstcadeau nog persoonlijker te maken. Houdt hij van hardlopen, of misschien houdt hij wel van padel of tennis - dan hebben we veel geweldige kerstcadeau-ideeën met alles van hardloopjassen en leggings tot padeltassen en stijlvolle tenniskleding.

Een nieuw paar sneakers kan het perfecte kerstcadeau zijn voor je broer. Kies uit veel stijlvolle en comfortabele sneakers voor heren die passen bij zijn stijl en activiteiten. Het zal zeker een gewaardeerd kerstcadeau zijn.

Verwante artikelen

Guide

Kerstcadeaus voor kinderen

Hier vind je natuurlijk massa's geweldige kerstkado-ideeën voor kinderen.

Lees meer

Guide

Kerstcadeaus voor haar

Workout-geïnspireerde cadeaus, comfortabel loungewear of stijlvolle accessoires. We hebben cadeau-ideeën voor alle vrouwen.

Lees meer

Collections / Guide

Bijpassende gym sets voor dames, heren & kinderen

Laat je inspireren en ontdek onze grote selectie van trainingssets voor dames, heren en kinderen en vind je nieuwe favorieten!

Lees meer

Collections / Guide

Joggingpak in matchende kleuren

Bij ons vind je bijpassende heren en dames joggingpakken gemaakt van zachte, comfortabele materialen en met de perfecte pasvorm.

Lees meer