Collections / Guide

Joggingpak in matchende kleuren

Wil je je zowel comfortabel als stijlvol voelen? Natuurlijk! Björn Borg biedt een breed scala stijlvolle joggingpakken aan die een relaxte en trendy uitstraling geven. Met een strak design en veel kleuren en prints om uit te kiezen, vind je gemakkelijk het perfecte joggingpak voor jouw persoonlijke stijl.

Een sweat set is geschikt voor zowel trainingen als dagelijks gebruik. Bij ons vind je bijpassende heren en dames joggingpakken gemaakt van zachte, comfortabele materialen en met de perfecte pasvorm.

Joggingpak voor zowel heren als dames

Het joggingpak voor dames en heren van Björn Borg is de perfecte optie voor diegenen die kleding willen die geschikt is voor alle gelegenheden, zowel voor training als voor het dagelijks leven.

Met zachte materialen en een flexibele pasvorm is de zachte set ideaal om thuis te ontspannen, om te dragen tijdens een training in de sportschool, voor de powerwalk of tijdens een actieve dag in de stad.

Wat je ook kiest, je kunt erop vertrouwen dat u zich tegelijkertijd comfortabel en stijlvol zult voelen.

Tussen onze joggingpakken voor dames en sweatpakken voor heren vind je stijlvolle hoodies en sweatshirts die je kunt matchen met een joggingbroek of een zachte short voor de zomer. Bij Björn Borg vind je zachte kleding voor alle seizoenen. Combineer shirt en broek in dezelfde kleur met je partner, hello couple goals!

Bekijk ook onze Centre collectie voor dames en de Centre collectie voor heren om nog meer inspiratie op te doen voor stijlvolle sweats.

Het joggingpak van Björn Borg heeft hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde materialen, zoals Better Cotton (BC). Better Cotton is een initiatief dat katoengemeenschappen helpt te overleven en te gedijen en tegelijkertijd het milieu te beschermen en te herstellen. Door te investeren in kledingstukken die Better Cotton bevatten, ondersteun je de teelt van katoen dat overeenkomt met de hoeveelheid die nodig is voor het product dat je zojuist hebt gekocht.

Natuurlijk hebben onze mooie hoodies, sweatshirts, zachte shorts en joggingbroeken ook zachte en heerlijk geborstelde fleece aan de binnenkant om het comfort maximaal te verhogen.

Centre - Kollektion

Joggingpak

Stijlvol bijpassend joggingpak in mooie kleuren

De bijpassende joggingpakken van Björn Borg zijn niet alleen makkelijk te combineren, het zijn ook echt goede voorbeelden van capsulekledingstukken die zo stijlvol te combineren zijn met andere kledingstukken in de kast. Afhankelijk van de stijl die je wilt, kun je een stijlvolle hoodie of sweatshirt gemakkelijk mixen en matchen met je favoriete jeans, broek of rok. Met een verscheidenheid aan prachtige kleuren om uit te kiezen, kan je altijd de perfecte tint vinden die bij jouw stijl past. Maak de look af met een praktische sporttas en een paar comfortabele sneakers. We hebben zowel stijlvolle sneakers voor dames als stijlvolle sneakers voor heren.

Kies uit joggingbroeken, hoodies en sweatshirts in klassieke kleuren zoals zwart, grijs en wit, of misschien ga je liever voor meer kleurrijke truien en broeken - er is voor elk wat wils.

Ook voor kinderen hebben we leuke joggingpakken. Hier vind je zowel stijlvolle hoodies als comfortabele joggingbroeken voor kinderen.

Bekijk en doe ook inspiratie op voor functionele hardloopkleding en stijlvolle gym sets.

Verwante artikelen

Guide

Tas kopen? - Wij helpen je de juiste te vinden!

Laat je inspireren door ons grote aanbod tassen en sporttassen. Ook geven we je tips over waar je op moet letten als je een tas koopt, zodat jij ook de juiste tas voor jou kunt vinden.

Lees meer

Training

Oefeningen met kettlebells die je hele lichaam trainen

Trainen met kettlebells is zeer effectief en er zijn zo veel verschillende oefeningen die je kunt doen om allerlei delen van je lichaam te trainen.

Lees meer

Guide

Björn Borg schoenen - Een gids voor onze schoenen en sneakers

Onze schoenencollectie is ontworpen voor iedereen met een actieve levensstijl. Voor wie sporten onmisbaar is en de beste versie van zichzelf willen worden, zowel in als buiten de sportschool.

Lees meer

Guide / Training

Ga voor laagjes – Altijd warm voor outdooractiviteiten

Ontdek welke items je het beste in dit seizoen kunt dragen en hoe je ze combineert tot een look die je zowel voor intensieve trainingen als andere outdooractiviteiten kunt inzetten.

Lees meer