Collections / Guide

Bijpassende gym sets voor dames, heren & kinderen

Ons brede assortiment stijlvolle gym sets is perfect voor elk type training, of het nu gaat om een sessie in de sportschool, hardlopen, een tennis- of padelwedstrijd, een yogasessie of ontspannende stretching.

Hier bij Björn Borg vind je gym sets met klassiek tijdloos design, hoge functionaliteit, slimme details, stijlvolle prints en iconische logo's. Laat je inspireren en ontdek onze grote selectie van trainingssets voor dames, heren en kinderen en vind je nieuwe favorieten!

Gym sets voor iedereen

Gym sets voor dames

Onze bijpassende sets voor dames hebben zorgvuldig vervaardigde details en silhouetten die je stijl naar een nieuw niveau tillen. Bijpassende short en t-shirt, topje en rokje, sportbeha en sportlegging, broek en hoodie of sweatshirt – wat je ook kiest, je straalt zelfvertrouwen en energie uit.

Gym sets voor heren

Ontdek Björn Borg's stijlvolle gymsets voor heren - stijlvol ontworpen kledingstukken, zorgvuldig ontworpen om hoge prestaties en functionaliteit te leveren. Met bijpassende shorts en t-shirts, shirts met lange mouwen, hoodies en joggingbroeken bieden onze trainingssets een complete look voor zowel training als het dagelijks leven.

Gym sets voor kinderen

Vind de stijl voor zowel school, training als het dagelijks leven met onze comfortabele gymsets voor kinderen. Bij Björn Borg vind je sportkleding voor kinderen, maar ook kleding die geschikt is voor school en het dagelijks leven.

Ontdek onze bijpassende shorts en t-shirts, shirts met lange mouwen, hoodies en joggingbroeken voor kinderen. De kledingstukken zijn niet alleen ontworpen om er goed uit te zien, ze zijn ook ontworpen met het oog op hoge kwaliteit en bewegingsvrijheid.

#traintolive

Stijlvolle, functionele sportkleding in sets

We zijn er trots op om trainingskleding aan te bieden met een hoge kwaliteit en een lange levensduur. De materiaalkeuzes zijn met de grootste zorg gemaakt en de producten zijn ontworpen en geproduceerd om lang mee te gaan.

De gym sets van Björn Borg zijn zowel stijlvol als functioneel en natuurlijk verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en kleuren. Met een stijlvol design en een comfortabele pasvorm met volledige bewegingsvrijheid zodat jij je volledig kunt focussen op je trainingsprestaties.

Hier kun je meer artikelen lezen. Doe meer inspiratie op en vind bijvoorbeeld de perfecte hardloopkleding, yoga kleding, of een mooi en stijlvol bijpassend joggingpak.

Voor dames, heren en kinderen hebben we training sets gemaakt die niet alleen trendy zijn, maar ook ultiem comfort en functionaliteit bieden. Of je nu de sportschool wilt domineren, een run bij zonsondergang wilt maken of rust wilt vinden door middel van yoga, wij hebben het voor je.

Ontdek onze collecties

Bekijk onze collecties voor dames en onze collecties voor heren en laat je inspireren om nieuwe favorieten voor je garderobe te vinden.

Een greep uit onze collecties:

Centre voor haar & Centre voor hem - De collectie is gemaakt van zacht katoen en heeft een klassieke, stijlvolle look met alle basics die je nodig hebt om een duurzamere garderobe op te bouwen.

Seamless - Onze naadloze collectie voor dames combineert zowel comfort als functionaliteit. De zachte stof heeft een strakke, flatterende pasvorm die de vorm van je lichaam volgt.

Borg - De BORG-collectie is de stabiele basis van ons prestatieassortiment. Het ontwerp is in de loop van de tijd geperfectioneerd, zowel qua pasvorm als qua materialen.

Studio - Onze studiocollectie voor haar bestaat uit zachte, kleurrijke en flatterende stukken die perfect bij elkaar passen. Je kunt eindeloos mixen, matchen en combineren.

We bieden niet alleen sportkleding, we bieden een levensstijl die gezondheid en zelfontplooiing omarmt. We willen iedereen inspireren om de beste versie van zichzelf te worden en dat door beweging zowel ons lichaam als onze geest sterker worden. #traintolive

Of je nu de eerste stappen op je fitnessreis zet of een doorgewinterde atleet bent, onze trainingssets ondersteunen je, inspireren je en herinneren je bij elke stap aan je eigen kracht. Kies niet alleen kleding, kies een houding - kies Björn Borg.

Verwante artikelen

Collections / Guide / Training

Stijlvolle, comfortabele en functionele hardloopkleding

Volg mee en doe inspiratie op voor je volgende run met stijlvolle hardloopkleding voor zowel mannen als vrouwen.

Lees meer

Guide

Tas kopen? - Wij helpen je de juiste te vinden!

Laat je inspireren door ons grote aanbod tassen en sporttassen. Ook geven we je tips over waar je op moet letten als je een tas koopt, zodat jij ook de juiste tas voor jou kunt vinden.

Lees meer

Training

5 tips om te beginnen met trainen

We willen je helpen de motivatie te vinden om te gaan trainen, zodat je de beste versie van jezelf kunt worden. Met deze 5 handige tips gaat dat zeker lukken!

Lees meer

Guide

Björn Borg schoenen - Een gids voor onze schoenen en sneakers

Onze schoenencollectie is ontworpen voor iedereen met een actieve levensstijl. Voor wie sporten onmisbaar is en de beste versie van zichzelf willen worden, zowel in als buiten de sportschool.

Lees meer