Guide

Een gids voor sporttassen - Wat mee te nemen naar de sportschool

Maak kennis met onze gids voor sporttassen - hier nemen we je mee door onze verschillende stijlen tassen voor de sportschool, zowel voor mannen als vrouwen.

We bespreken materialen, ontwerp en details om je te helpen de beste sporttas voor jou te vinden. Je krijgt ook tips over wat mee te nemen naar de sportschool.

Verschillende soorten sporttassen

Vind de sporttas voor jou

Bij het kiezen van de beste tas voor jou - begin met het kijken naar je behoeften, voorkeuren en welk type tas bij jouw stijl past. We hebben verschillende soorten trainings­tassen, van ruime duffeltassen en sporttassen tot rugzakken en stijlvolle tote bags.

gids voor sporttassen

Wat mee te nemen naar de sportschool - Een checklist

Zorg ervoor dat je inpakt wat je nodig hebt voor de sportschool. Bekijk onze checklist met essentiële items voor in je sporttas voor hulp en inspiratie, en zorg ervoor dat je volledig uitgerust bent voor elke trainingsessie.


- Sportkleding (natuurlijk) - een goede tip is om ademende stoffen te kiezen die je koel en comfortabel houden tijdens die intense workouts. Dat geldt ook voor het ondergoed, hier bij Björn Borg vind je veel sportondergoed voor hem en trainingsondergoed voor haar. En ook, voor de dames - vergeet je sportbeha niet, een essentieel stuk om je de juiste ondersteuning te geven en ervoor te zorgen dat je comfortabel bent.


- De juiste sportschoenen voor het type training dat je gaat doen. Voeg ook een geweldig paar sport­sokken toe met een stijlvol ontwerp en een pasvorm die ervoor zorgt dat de sokken tijdens intense workouts blijven zitten.


- Waterfles – het is altijd superbelangrijk om gehydrateerd te blijven!


- Pre-workout snack: Voed je lichaam met een gebalanceerde snack met koolhydraten en eiwitten voor langdurige energie. Eet het onderweg naar de sportschool en maak je klaar voor je workout.


- Post-workout voeding: Neem een proteïnerijke snack of shake mee om spierherstel te bevorderen en energievoorraden aan te vullen.


- Koptelefoon om de muziek harder te zetten en de motivatie op gang te krijgen tijdens de hele trainingsessie.


- Een slot voor het kluisje als ze niet het type zijn met cijfersloten.


- Kleine dingen en trainingsaccessoires zoals bijvoorbeeld haarelastiekjes, weerstandsbanden en workout handschoenen en riemen voor gewichtheffen.


- Handdoek en toiletartikelen zoals shampoo, zeep en deodorant - berg ze netjes op in een praktische toilettas.


- Extra kleding en ondergoed - waarom niet een comfortabele joggingpak?

GIDS VOOR SPORTTASSEN

De kenmerken en materialen in jouw trainings­tas

De stijl en het ontwerp zijn vaak het eerste wat je ziet wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe tas. Misschien heeft het jouw favoriete kleur of misschien een leuk patroon dat je ertoe brengt om er wat nauwkeuriger naar te kijken.


Andere belangrijke factoren bij het kiezen van jouw tas voor de sportschool zijn natuurlijk de verschillende kenmerken en materialen die in de tas worden gebruikt. Is het gemaakt van een materiaal dat lang meegaat, heeft het genoeg ruimte en praktische vakken om de dingen die je nodig hebt in op te bergen, en is het comfortabel om te dragen?


Hier bij Björn Borg vind je een breed scala aan sporttassen, rugzakken, tote bags en padel- en tennis­tassen. We hebben veel verschillende stijlen, maten en materialen, en natuurlijk met veel slimme kenmerken om aan jouw behoeften te voldoen.

GIDS VOOR SPORTTASSEN

Materialen en slimme kenmerken

Als je wat beter kijkt naar enkele van de materialen die je kunt vinden in onze sporttassen, zul je bijvoorbeeld vinden:

  • Gerecycled polyester

  • Polyester met PU- of TPE-coating

  • Katoen

Als je wat beter kijkt naar enkele slimme kenmerken, kun je tassen vinden met:

  • Zakken met waterdichte ritsen

  • Verstelbare schouderbanden en handvatten

  • Digitale zak voor je laptop - een perfecte manier om jouw sporttas ook als werktas te gebruiken

  • Met rits afsluitbare zakken binnenin en aan de buitenkant

  • De flexibele draagmogelijkheden om het zowel in de hand, over de schouder of als rugzak te dragen

Verwante artikelen

Guide

Sportieve accessoires voor heren & dames

Laat je inspireren door onze Björn Borg-accessoires en ontdek hoe je je trainingsgarderobe kunt verbeteren en je sportieve outfits naar nieuwe hoogten kunt brengen.

Lees meer

Collections / Guide

Yoga kleding

De yogakleding van Björn Borg is perfect voor alle soorten yoga en is ook geschikt voor andere trainingen en alledaags voor een stijlvolle, relaxte look.

Lees meer

Collections / Guide / Training

Stijlvolle, comfortabele en functionele hardloopkleding

Volg mee en doe inspiratie op voor je volgende run met stijlvolle hardloopkleding voor zowel mannen als vrouwen.

Lees meer

Guide

Björn Borg schoenen - Een gids voor onze schoenen en sneakers

Onze schoenencollectie is ontworpen voor iedereen met een actieve levensstijl. Voor wie sporten onmisbaar is en de beste versie van zichzelf willen worden, zowel in als buiten de sportschool.

Lees meer