be(nl) /
(2 beoordelingen)
Lees de reviews

Borg Duffle Toilet Case

27.95 EUR

Kleur: Blue Wing Teal

Toilettas met een zachte, luxueuze feel

De nieuwe Borg Toilet Case is een stijlvolle toilettas van een rubberachtig materiaal met een zachte feel. Hengsels en binnenvakken geven dit design functionaliteit.

 • ONE
 • Aanmelden en krijg 279 bonuspunten bij deze aankoop

  Schrijf je in en ontvang 500 punten

  Recycled

  De nieuwe Borg Toilet Case is ideaal voor trainingssessies en onderweg. Deze stijlvolle toilettas is uitgevoerd in rubberachtig TPE-materiaal met een zachte feel, en afgewerkt met doordachte details zoals YKK-ritsen en binnenvakken. Verkrijgbaar in twee kleuren met de Borg-print op de zijkant.
  Artikel nummer: BS210604_BL174

  Main Material 100% Polyester (TPE Coating) Lining 100% Polyester - Recycled

  Gemaakt in: China(CN)

  Een groot deel van de materialen die we in onze producten gebruiken is gerecycled, zoals gerecycled polyester en gerecyclede polyamide. Gerecyclede polyamide wordt gemaakt van plastic uit industrieel afval en van plastic uit de oceanen, zoals visnetten en plastic matten.

  Gerecycled polyester wordt voornamelijk gemaakt van plastic flessen en industrieel afval. Bij de productie wordt minder water en minder energie gebruikt. Ook genereert het tot 30% minder CO2-uitstoot in vergelijking met nieuw polyester.

  Al onze gerecyclede garens zijn afkomstig van GRS-gecertificeerde leveranciers (GRS - Global Recycle Standard). Dit is een onafhankelijke, third-party certificering van gerecyclede content die gericht is op traceerbaarheid, sociale en milieupraktijken en chemische restricties. Bij elke nieuwe collectie wordt de geldigheid van de certificering gecontroleerd.

  #Bjornborg - Volg de actie

  Reviews

  Borg Duffle Toilet Case

  27.95 EUR
 • ONE
 • Select size