be(nl) /
(8 beoordelingen)
Lees de reviews

Borg Duffle Backpack

59.95 EUR

Kleur: Blue Wing Teal

Stevig, handig en stijlvol.

De Borg Backpack is gemaakt om gebruikt te worden. Een stijlvol design met diverse handige functies.

 • ONE
 • Aanmelden en krijg 599 bonuspunten bij deze aankoop

  Schrijf je in en ontvang 500 punten

  Recycled

  De stevige Borg Backpack is ideaal voor zowel je trainingsgear als je werkkleding. Hij is gemaakt van duurzaam materiaal om de inhoud droog te houden. De comfortabele schouderbanden zijn verstelbaar voor een perfecte pasvorm. Stevige bandjes en een handig hengsel bovenop zorgen voor de finishing touches.
  w48 h30 d24
  35L
  Artikel nummer: BS210601_BL174

  Main Material 100% Polyester (TPE Coating) Lining 100% Polyester - Recycled

  Gemaakt in: China(CN)

  Een groot deel van de materialen die we in onze producten gebruiken is gerecycled, zoals gerecycled polyester en gerecyclede polyamide. Gerecyclede polyamide wordt gemaakt van plastic uit industrieel afval en van plastic uit de oceanen, zoals visnetten en plastic matten.

  Gerecycled polyester wordt voornamelijk gemaakt van plastic flessen en industrieel afval. Bij de productie wordt minder water en minder energie gebruikt. Ook genereert het tot 30% minder CO2-uitstoot in vergelijking met nieuw polyester.

  Al onze gerecyclede garens zijn afkomstig van GRS-gecertificeerde leveranciers (GRS - Global Recycle Standard). Dit is een onafhankelijke, third-party certificering van gerecyclede content die gericht is op traceerbaarheid, sociale en milieupraktijken en chemische restricties. Bij elke nieuwe collectie wordt de geldigheid van de certificering gecontroleerd.

  #Bjornborg - Volg de actie

  Reviews

  Borg Duffle Backpack

  59.95 EUR
 • ONE
 • Select size