be(nl) /

Studio Alice Shoulder Bag

34.97 EUR

Huidige prijs: 34.97 EUR
De laagste prijs van de laatste 30 dagen: 49.95 EUR
Originele prijs: 49.95 EUR

49.95 EUR

Kleur:

Maak kennis met de Studio Alice Schoudertas

De ultieme crossover-tas die de grenzen van de sportschool en het dagelijks leven overstijgt. Gemaakt van gerecycled polyamide en heeft een binnenzak met ritssluiting voor het gemak.

 • ONESIZE
 • Aanmelden en krijg 350 bonuspunten bij deze aankoop

  Schrijf je in en ontvang 500 punten

  Recycled

  Maak kennis met de Studio Alice Schoudertas, de ultieme crossover-tas die de grenzen van de sportschool en het dagelijks leven overstijgt, gemaakt van gerecycled polyamide. Het beschikt over een ritssluiting in het hoofdvak, een binnenzak met ritssluiting voor het gemak en een logo op de voorkant. Afmetingen: B40 cm, H40 cm, D10 cm

  • Gerecycled polyamide
  • Kwaliteitsmateriaal
  • Binnenzakken met ritssluiting
  • MOVEMENTlogolabel
  Artikel nummer: 10004222_BK001

  Main Material 100% Polyamide - Recycled Lining 100% Polyamide - Recycled

  Gemaakt in: China(CN)

  Een groot deel van de materialen die we in onze producten gebruiken is gerecycled, zoals gerecycled polyester en gerecyclede polyamide. Gerecyclede polyamide wordt gemaakt van plastic uit industrieel afval en van plastic uit de oceanen, zoals visnetten en plastic matten.

  Gerecycled polyester wordt voornamelijk gemaakt van plastic flessen en industrieel afval. Bij de productie wordt minder water en minder energie gebruikt. Ook genereert het tot 30% minder CO2-uitstoot in vergelijking met nieuw polyester.

  Al onze gerecyclede garens zijn afkomstig van GRS-gecertificeerde leveranciers (GRS - Global Recycle Standard). Dit is een onafhankelijke, third-party certificering van gerecyclede content die gericht is op traceerbaarheid, sociale en milieupraktijken en chemische restricties. Bij elke nieuwe collectie wordt de geldigheid van de certificering gecontroleerd.

  #Bjornborg - Volg de actie

  Studio Alice Shoulder Bag

  34.97 EUR 49.95 EUR
 • ONESIZE
 • ONESIZE