Borg Duffle Toilet Case

29.95 EUR

Kleur: Moonstruck

Toilettas met een zachte, luxueuze feel

De nieuwe Borg Toilet Case is een stijlvolle toilettas van een rubberachtig materiaal met een zachte feel. Hengsels en binnenvakken geven dit design functionaliteit.

 • ONE
 • Aanmelden en krijg 299 bonuspunten bij deze aankoop

  Schrijf je in en ontvang 500 punten

  Suitable for sport

  Sustainably sourced materials

  Recycled

  De nieuwe Borg Toilet Case is ideaal voor trainingssessies en onderweg. Deze stijlvolle toilettas is uitgevoerd in rubberachtig TPE-materiaal met een zachte feel, en afgewerkt met doordachte details zoals YKK-ritsen en binnenvakken. Verkrijgbaar in twee kleuren met de Borg-print op de zijkant.
  Artikel nummer: BS210604_NL005

  Main Material 100% Polyester (TPE Coating) Lining 100% Polyester - Recycled

  Gemaakt in: China(CN)

  Niet wassen

  Een groot deel van de materialen die we in onze producten gebruiken is gerecycled, zoals gerecycled polyester en gerecyclede polyamide. Gerecyclede polyamide wordt gemaakt van plastic uit industrieel afval en van plastic uit de oceanen, zoals visnetten en plastic matten.

  Gerecycled polyester wordt voornamelijk gemaakt van plastic flessen en industrieel afval. Bij de productie wordt minder water en minder energie gebruikt. Ook genereert het tot 30% minder CO2-uitstoot in vergelijking met nieuw polyester.

  Al onze gerecyclede garens zijn afkomstig van GRS-gecertificeerde leveranciers (GRS - Global Recycle Standard). Dit is een onafhankelijke, third-party certificering van gerecyclede content die gericht is op traceerbaarheid, sociale en milieupraktijken en chemische restricties. Bij elke nieuwe collectie wordt de geldigheid van de certificering gecontroleerd.

  We hebben het telkens over duurzamere producten. Maar wat houdt dit nu eigenlijk in? Bij Borg beschouwen we een product als duurzaam als het van minimaal 70% duurzamere materialen (die hier worden toegelicht) is gemaakt of als het het Better Cotton Initiative steunt. Better Cotton is een initiatief dat katoengemeenschappen helpt te overleven en groeien en tegelijkertijd het milieu beschermt en herstelt.

  Volgens deze definitie, is ons hele assortiment kleding een duurzamere keuze. Ons doel is dat 100% van de materialen die voor onze kleding wordt gebruikt, duurzamer wordt geproduceerd.

  #Bjornborg - Volg de actie

  Reviews

  Borg Duffle Toilet Case

  29.95 EUR
 • ONE
 • Select size