Ondergoed & Onderbroeken voor Heren

Heren, de zoektocht naar het perfecte ondergoed is voorbij! Björn Borg heeft verschillende modellen onderbroeken die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Kies uit boxers, trunks of slips in verschillende materialen en draag ze op jouw manier.

Filter

Prijs

0 EUR

187.46 EUR

Geschikt voor sport

Duurzame producten


Maat

Kleur

Materiaal


Multipack

Patroon

Kenmerken


Concept

Sorteren op

Stijlvolle en comfortabele onderbroeken voor elke man

Kleuren, prints, effen uitvoeringen en de perfecte pasvorm - je zoektocht naar de meest comfortabele en stijlvolle onderkleding begint én eindigt hier.

Al meer dan 30 jaar perfectioneren we onze designs, altijd met de essentie van ons merk in het achterhoofd. We selecteren de materialen zorgvuldig zodat ze niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor het milieu. Alles draait om de perfecte pasvorm. We willen dat ze zitten als het beste model dat je ooit gedragen hebt.

Onze collectie herenonderbroeken bestaat uit comfortabele en stijlvolle modellen in effen varianten of met patronen, stuk voor stuk afgewerkt met iconische details. Bij Björn Borg kun je altijd rekenen op hoogwaardig ondergoed van zachte, comfortabele stretchmaterialen met de perfecte pasvorm.

Kies het juiste ondergoed voor jouw behoeften

Denk goed na over welk ondergoed het beste bij jou past. En baseer je keuze op jouw stijl, de modellen en patronen die je leuk vindt, wat goed staat en wat comfortabel zit. Bij ons vind je underwear voor dagelijks gebruik en voor trainingsdoeleinden. Deze zijn speciaal ontworpen om in te sporten.

Je kunt je ondergoed ook afstemmen op je lichaamsbouw. Sommige modellen zijn meer geschikt voor bredere bovenbenen, andere varianten juist voor smallere bovenbenen. Raadpleeg onze maatgids voor onderbroeken en ontdek welk model het beste bij jou past.

Ervaar het comfortabele en stijlvolle ondergoed van Björn Borg

We bieden een ruim assortiment aan ondergoed, met verschillende modellen, materialen, kleuren en motieven. Je vindt altijd wel iets wat je mooi vindt. Lees hier meer over ons ondergoed.

Premium Cotton Stretch is, zoals de naam al aangeeft, ons premium ondergoed van stretchkatoen. Het is comfortabel ondergoed van langvezelig, biologisch katoen, met een flexibele stretch en een perfecte pasvorm. Het stijlvolle design met Björn Borg-logo en het zachte elastiek van microvezelstof zijn echt een pre. Natuurlijk is het ondergoed leverbaar in veel stijlvolle kleuren en motieven, en in handige multipacks, zodat je je ondergoedlade snel vult met al je nieuwe favorieten.

Cotton Stretch is onze favoriete collectie ondergoed, gemaakt van heerlijk zacht katoen en met elastisch elastaan. Cotton Stretch is leverbaar in vele modellen, kleuren en motieven. Kies uit boxers met een halfhoge taille en halfhoge pijpen, de iets lagere trunks met korte pijpen, of onze halfhoge slips.

Voor je work-outs raden we je onze Performance-boxers aan, sportondergoed dat nauw aansluit en is gemaakt met zacht elastiek, gladde naden en ademend materiaal. Het sportondergoed is gemaakt van gerecycled polyester en elastaan. De stof houdt je huid droog en comfortabel, zelfs als je tijdens het sporten erg transpireert. Performance is leverbaar als boxershorts met halflange pijpen en als ondergoed met langere pijpen, dus je kunt zelf kiezen waar je graag in traint.

Björn Borgs Lyocell ondergoed is gemaakt van TENCEL™-vezels die biologisch afbreekbaar, flexibel en stevig zijn. Het zijdeachtige materiaal is zacht en koel, wat het dragen heel comfortabel maakt.

Koop herenondergoed met een perfecte pasvorm

Is het tijd voor wat nieuw ondergoed? We maken het je gemakkelijk om de modellen te vinden die jij het mooist vindt. In ons ruime assortiment vind je boxershorts, trunks en slips.

Boxers zijn echte klassiekers die bij elk lichaamstype passen. Dit model heeft vaak een halfhoge taille en halflange pijpen.

Trunks zijn iets korter dan boxershorts. Dit model heeft vaak ook een iets lagere taille.

Slips zijn het kleinste model ondergoed. Ze bieden een volledige dekking aan de achterkant, maar het bovenbeen blijft onbedekt. De slips zijn sportief en geven veel steun en comfort. Vanwege het design zijn slips ideaal voor onder een strakke broek of sportlegging.

Het herenondergoed is gemaakt van zachte, comfortabele materialen. Ze hebben een nauwsluitende en comfortabele pasvorm en een stijlvol design. Je koopt je Björn Borg ondergoed zowel online als in de winkel.

Laat je onderbroeken iedere maand thuisbezorgen

Je kunt ons ondergoed online of in de winkel kopen, maar je kunt bij Björn Borg ook een abonnement op herenondergoed nemen.

Met ons abonnement bespaar je tot 30% op je ondergoed. Je ontvangt iedere maand of om de twee maanden een levering. Kies zelf welke optie je voorkeur heeft.

Je pakket bestaat uit twee boxers. Kies uit zwart, wit of bedrukt. Je ontvangt onze populaire Premium Cotton Stretch boxer, een elastische boxer met een perfecte pasvorm.

Met het abonnement bouw je snel en eenvoudig een degelijke collectie ondergoed op. Kies de maat, de variant en hoe vaak je een nieuw pakket wilt ontvangen, en je bent klaar.