(1 beoordeling)
Lees de reviews

Core Ankle Sock 3-pack

11.97 EUR

Huidige prijs: 11.97 EUR
De laagste prijs van de laatste 30 dagen: 13.97 EUR
Originele prijs: 19.95 EUR

19.95 EUR

Kleur: Blauw

Drie paar zachte, gebreide enkelsokken

Vul je comfortabele essentials aan met deze set van drie paar enkelsokken voor elke dag van een superzacht breisel.

 • 36-40
 • 41-45
 • Aanmelden en krijg 120 bonuspunten bij deze aankoop

  Schrijf je in en ontvang 500 punten
  De Core Ankle Socks 3p is een set van drie paar comfortabele gebreide sokken gemaakt van een zachte materiaalmix met katoen en stretchpolyamide. Ze zijn afgewerkt met een geribbelde boord zodat ze niet afzakken en dit seizoen verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins.* Zacht breisel* Comfortabele pasvorm* Stretchmateriaal* Geribbelde boord* Set van drie
  Artikel nummer: 10000916_MP002

  85% Cotton 13% Polyamide 2% Elastane

  Gemaakt in: Türkiye(TR)

  Wash with similar colours
  Niet bleken

  We hebben het telkens over duurzamere producten. Maar wat houdt dit nu eigenlijk in? Bij Borg beschouwen we een product als duurzaam als het van minimaal 70% duurzamere materialen (die hier worden toegelicht) is gemaakt of als het het Better Cotton Initiative steunt. Better Cotton is een initiatief dat katoengemeenschappen helpt te overleven en groeien en tegelijkertijd het milieu beschermt en herstelt.

  Volgens deze definitie, is ons hele assortiment kleding een duurzamere keuze. Ons doel is dat 100% van de materialen die voor onze kleding wordt gebruikt, duurzamer wordt geproduceerd.

  Door Better Cotton-producten te kopen, ondersteun je katoen dat op een verantwoordere wijze wordt geteeld via het Better Cotton Initiative. BCI-boeren leren hoe ze efficiënter met meststoffen en pesticiden om moeten gaan, water kunnen besparen, de bodemgezondheid op peil kunnen behouden en de natuurlijke habitats kunnen behouden door middel van verantwoorde landbouwmethoden.

  #Bjornborg - Volg de actie

  Reviews

  Core Ankle Sock 3-pack

  11.97 EUR 19.95 EUR
 • 36-40
 • 41-45
 • Select size