Kollektioner / Stories

Tracksuits til damer & herrer

Björn Borgs udvalg af tracksuits giver dig både stil og komfort.

Uanset om du er på tennisbanen, på vej til fitnesscentret eller bare ønsker at tilføje et sporty touch til hverdagen, er disse træningsdragter et perfekt valg. Bliv inspireret af Björn Borgs tracksuits til både kvinder og mænd og find dine favoritter.

Tracksuits for dame & herre

Track Jackets for damer & herrer

WCT jakker, track jackets, træningsjakker - her på Björn Borg finder du track jackets til både mænd og kvinder.

En track jacket er et godt valg til træningsjakke, perfekt til fitnesscentret, men lige så stilfuld, når du ikke træner. Med en behagelig, almindelig pasform og stilfuldt look er disse jakker et must i garderoben.

Her finder du WCT-jakker i fint materiale i genanvendt polyester med ribbede manchetter og klassisk smal bånd på ærmerne som stilfulde detaljer.

Track Pants for damer & herrer

Match din track jacket med et par stilfulde track pants for et komplet træningsdragt-look. Track pants giver et afslappet og sporty look, der er egnet både til træning og til en afslappet dag hjemme.

Her finder du WCT-bukser til både mænd og kvinder, med et stilfuldt design og nøje udvalgte detaljer, der forstærker looket til det yderste. Tynde striber langs benene, praktiske sidelommer og slitser med skjulte knapper i benene er smarte detaljer, du finder på vores træningsbukser.

Træningsbukserne er egnet til træningssessioner i fitnesscenteret og på tennisbanen, men kan også bruges hver dag til et stilfuldt og afslappet look.

Vores Ace Track Pants og Ace Tapered Pants har et blødt materiale med et let skær, der er lavet af 100% genbrugt polyester. Ace Woven Track Pants til kvinder er mest lavet af genbrugt polyester (92%), sammen med elastan.

Tracksuits til træning og hverdag

En stilfuld træningsdragt er velegnet både til træningspasset og til en kamp på padel- eller tennisbanen, samt til et sporty og stilfuldt look til hverdagen. De er nemme at matche med andet sportstøj og tøj du har i din garderobe.

Måske matcher du din track jacket med en stilfuld sportskjole eller tennisnederdel, eller hvorfor ikke sammen med et par luftige træningsshorts?

Hos Björn Borg finder du tracksuits til både mænd og kvinder, du kan også matche med hinanden ved at vælge samme farve.

Tracksuit i 100% genanvendt polyester

Udover det stilrene design og høje funktionalitet af dette tøj, indeholder Björn Borgs træningsdragter også en masse genbrugsmateriale. Vores Ace Track Jacket, Ace Tapered Pants og Ace Track Pants til mænd er lavet af 100% genanvendt polyester. Det samme gælder for Ace Track Jacket og Ace Tapered Pants til kvinder.

Ace Woven Track Pants og Ace Woven Track Jacket er også lavet af genanvendt polyester (92%) sammen med elastan.

Lav tracksuit-looket komplet med stilfulde accessories

Det er nemt at skabe et frisk og sporty look med vores tracksuits. Top din træningsdragt af med sportssokker, stilfulde sneakers og en praktisk taske. Sæt en kasket på hovedet, og du er klar til at gå i fitnesscenteret, til padelbanen for en kamp eller ud at gå en power-walk. En stilfuld tracksuit er velegnet til både træning og hverdagsbrug. Find dine favoritter og match dem med stilfuldt tilbehør!

Relaterede artikler

Guide / Stories

Shorts guide til mænd

Vi har samlet vores udvalg af shorts i en omfattende guide for at hjælpe dig med at finde de perfekte shorts til dine specifikke træningsbehov og præferencer.

Læs mere

Kollektioner / Guide / Stories

Træningssæt til damer, mænd & børn

Bliv inspireret og udforsk vores store udvalg af træningssæt til kvinder, mænd og børn og find dine nye favoritter!

Læs mere

Kollektioner / Guide / Stories

Joggingsæt i matchende farver

Her finder du matchende joggingsæt til kvinder og mænd - lavet i bløde, behagelige materialer og med den perfekte pasform.

Læs mere

Kollektioner / Guide / Stories

Stilrent, komfortabelt & funktionelt løbetøj

Følg med og find inspiration til din næste løbetur med stilfuldt løbetøj til både mænd og kvinder.

Læs mere