(1 beoordeling)
Lees de reviews

Sthlm Seamless Light Tights

29.97 EUR

Huidige prijs: 29.97 EUR
De laagste prijs van de laatste 30 dagen: 29.97 EUR
Originele prijs: 49.95 EUR

49.95 EUR

Kleur: Roze

Een naadloze training in deze legging

Deze naadloze en stijlvolle legging is perfect voor al je lichte trainingen, gemaakt van zacht en elastisch gerecycled polyester en polyamide.

 • SM
 • ML
 • LXL
 • Aanmelden en krijg 300 bonuspunten bij deze aankoop

  Schrijf je in en ontvang 500 punten

  Suitable for sport

  Sneldrogend

  Breathing material

  Smooth seams

  Sustainably sourced materials

  Recycled

  De Sthlm Seamless Light Tights is onderdeel van de Sthlm-collectie en uitgevoerd in een naadloze constructie van gerecycled stretchpolyester en -polyamide. Dit design met hoge taille en lange pijpen is afgewerkt met een brede, geribde tailleband voor extra ondersteuning en een iconisch jacquard gebreid Borg-logo midden op de achterkant. Het model is 173 cm lang en draagt maat S.* Gerecycled materiaal* Hoge taille en lange pijpen* Bredere, geribde tailleband voor ondersteuning* Iconisch jacquard gebreid Borg-logo
  Artikel nummer: 10001086_ME013

  40% Polyester - Recycled 40% Polyamide - Recycled 12% Polyamide 8% Elastane

  Gemaakt in: Türkiye(TR)

  Wash with similar colours
  Niet bleken

  Een groot deel van de materialen die we in onze producten gebruiken is gerecycled, zoals gerecycled polyester en gerecyclede polyamide. Gerecyclede polyamide wordt gemaakt van plastic uit industrieel afval en van plastic uit de oceanen, zoals visnetten en plastic matten.

  Gerecycled polyester wordt voornamelijk gemaakt van plastic flessen en industrieel afval. Bij de productie wordt minder water en minder energie gebruikt. Ook genereert het tot 30% minder CO2-uitstoot in vergelijking met nieuw polyester.

  Al onze gerecyclede garens zijn afkomstig van GRS-gecertificeerde leveranciers (GRS - Global Recycle Standard). Dit is een onafhankelijke, third-party certificering van gerecyclede content die gericht is op traceerbaarheid, sociale en milieupraktijken en chemische restricties. Bij elke nieuwe collectie wordt de geldigheid van de certificering gecontroleerd.

  We hebben het telkens over duurzamere producten. Maar wat houdt dit nu eigenlijk in? Bij Borg beschouwen we een product als duurzaam als het van minimaal 70% duurzamere materialen (die hier worden toegelicht) is gemaakt of als het het Better Cotton Initiative steunt. Better Cotton is een initiatief dat katoengemeenschappen helpt te overleven en groeien en tegelijkertijd het milieu beschermt en herstelt.

  Volgens deze definitie, is ons hele assortiment kleding een duurzamere keuze. Ons doel is dat 100% van de materialen die voor onze kleding wordt gebruikt, duurzamer wordt geproduceerd.

  #Bjornborg - Volg de actie

  Reviews

  Sthlm Seamless Light Tights

  29.97 EUR 49.95 EUR
 • SM
 • ML
 • LXL
 • Select size