Image title missing

Een stijlvolle tas voor al je essentials

Deze schoudertas van 100% gerecycled polyester is ideaal om je essentials overal in stijl mee naartoe te nemen.

Sthlm Leisure Shoulder Bag 30L

44.96 EUR

Huidige prijs: 44.96 EUR
De laagste prijs van de laatste 30 dagen: 59.95 EUR
Originele prijs: 59.95 EUR

59.95 EUR

Kleur: Aluminum

Image title missing

Een stijlvolle tas voor al je essentials

Deze schoudertas van 100% gerecycled polyester is ideaal om je essentials overal in stijl mee naartoe te nemen.

 • ONESIZE
 • Aanmelden en krijg 450 bonuspunten bij deze aankoop

  Schrijf je in en ontvang 500 punten
  De Björn Borg Sthlm Leisure Shoulder Bag is een stijlvolle schoudertas gemaakt van 100% gerecycled polyester. Dit design heeft een hengsel dat voorzien is van subtiele logodetails. Het hoofdvak sluit met YKK-ritsen en is uitgerust met een ritsvak voor je waardevolle spullen.

  • W 50 cm, H 50 cm, D 12cm
  • Gerecycled materiaal
  • Gestroomlijnd design
  • Logohengsel
  • Hoofdvak met YKK-ritsen
  • Ritsvak aan de binnenkant
  Artikel nummer: 10001800_BE004

  Main Material 100% Polyester

  Gemaakt in: China(CN)

  Wash with similar colours
  Niet bleken

  Een groot deel van de materialen die we in onze producten gebruiken is gerecycled, zoals gerecycled polyester en gerecyclede polyamide. Gerecyclede polyamide wordt gemaakt van plastic uit industrieel afval en van plastic uit de oceanen, zoals visnetten en plastic matten.

  Gerecycled polyester wordt voornamelijk gemaakt van plastic flessen en industrieel afval. Bij de productie wordt minder water en minder energie gebruikt. Ook genereert het tot 30% minder CO2-uitstoot in vergelijking met nieuw polyester.

  Al onze gerecyclede garens zijn afkomstig van GRS-gecertificeerde leveranciers (GRS - Global Recycle Standard). Dit is een onafhankelijke, third-party certificering van gerecyclede content die gericht is op traceerbaarheid, sociale en milieupraktijken en chemische restricties. Bij elke nieuwe collectie wordt de geldigheid van de certificering gecontroleerd.

  We hebben het telkens over duurzamere producten. Maar wat houdt dit nu eigenlijk in? Bij Borg beschouwen we een product als duurzaam als het van minimaal 70% duurzamere materialen (die hier worden toegelicht) is gemaakt of als het het Better Cotton Initiative steunt. Better Cotton is een initiatief dat katoengemeenschappen helpt te overleven en groeien en tegelijkertijd het milieu beschermt en herstelt.

  Volgens deze definitie, is ons hele assortiment kleding een duurzamere keuze. Ons doel is dat 100% van de materialen die voor onze kleding wordt gebruikt, duurzamer wordt geproduceerd.

  #Bjornborg - Volg de actie

  Reviews

  Sthlm Leisure Shoulder Bag 30L

  44.96 EUR 59.95 EUR
 • ONESIZE
 • Select size