be(nl) /

Borg Duffle Bag 55L

89.95 EUR

Kleur: Scarlet Ibis

Ruime, flexibele en waterdichte Borg Duffel

Stouw de Borg Duffel 55L vol en draag hem over je schouder, in de hand of op de rug. Deze tas is gemaakt van rubberachtig materiaal, en gestyled met vakken voorzien van waterdichte ritsen. Regen of zon, op dit accessoire kun je altijd rekenen.

 • ONE
 • Aanmelden en krijg 899 bonuspunten bij deze aankoop

  Schrijf je in en ontvang 500 punten

  Recycled

  Deze grote duffeltas in legerstijl heeft een inhoud van maar liefst 55 liter en is zeker ruim genoeg voor al je gear. De Björn Borg Borg Duffel 55L is robuust en modern, en gemaakt van stevig gecoat TPE-materiaal dat vochtbestendig is. Hij is gestyled met YKK-ritsen met gemerkte ritstrekkers, een waterafstotend vak met waterbestendige ritsen, verstelbare schouderbanden en hengsels en een adreslabel. En natuurlijk mag het grote Borg-logo op de zijkant ook niet ontbreken.
  Artikel nummer: BS210603_OR056

  Main Material 100% Polyester (TPE Coating) Lining 100% Polyester - Recycled

  Gemaakt in: China(CN)

  Een groot deel van de materialen die we in onze producten gebruiken is gerecycled, zoals gerecycled polyester en gerecyclede polyamide. Gerecyclede polyamide wordt gemaakt van plastic uit industrieel afval en van plastic uit de oceanen, zoals visnetten en plastic matten.

  Gerecycled polyester wordt voornamelijk gemaakt van plastic flessen en industrieel afval. Bij de productie wordt minder water en minder energie gebruikt. Ook genereert het tot 30% minder CO2-uitstoot in vergelijking met nieuw polyester.

  Al onze gerecyclede garens zijn afkomstig van GRS-gecertificeerde leveranciers (GRS - Global Recycle Standard). Dit is een onafhankelijke, third-party certificering van gerecyclede content die gericht is op traceerbaarheid, sociale en milieupraktijken en chemische restricties. Bij elke nieuwe collectie wordt de geldigheid van de certificering gecontroleerd.

  #Bjornborg - Volg de actie

  Borg Duffle Bag 55L

  89.95 EUR
 • ONE
 • Select size